Halo pravnik svetovanje

Za svojo teto sem iskal nekaj glede pravne pomoči, ker je imela težave in ni vedela kako jih rešiti na pravi način. Vedela pa je, da se jaz spoznam na računalnik in, da točno vem, kje na internetu poiskati neko pravo stran, da najdem točno to kar tisti trenutek potrebujemo ali jaz ali kdorkoli od mojih domačih. Iskal sem kar nekaj časa vendar nisem nič kaj našel, to je bila res mislija nemogoče, ki se je čez nekaj časa spreobrnila v mislijo mogoče.

Screen Shot 2014-07-28 at 17.30.57

Na halo pravnik sem našel to kar je potrebovala, kjer si lahko nekoga veščega v tem poklicu povprašal o točno določeni zadevi in oni so ti tudi odgovorili. To  je bilo tisto pravo kar je moja teta tudi potrebovala. Na koncu mi je povedala, kaj si misli o tej strani, ki sem ji jo našel in je bila izredno zadovoljna s to stranjo, da so ji res znali pomagati in še hkrati pomirili so jo.

Dala je vse čestite tako meni, najditelju te strani kot tudi njim, ki dajejo te izredno dobre nasvete. Sedaj že vidim, da karkoli bo potrebovala, da bo takoj priskočila k meni na pomoč, da ji najdem določene stvari, ki jih bo potrebovala. Tako je to, ko nekaj znaš potem že vsi hodijo k tebi in želijo, da še njim pomagaš. Ampak okej, meni je to v zadovoljstvo, da lahko nekomu pomagam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *