Obnovljeni prenosniki niso nič kaj slabši…

Kaj pomeni refurbished (refurbished-prenosniki)? Tega marsikdo ne ve, si mogoče razlaga napačno, saj je vendarle to nekakšna tuja beseda, ki je ne razume vsak, kaj bi pa naj pod to besedo sploh pomenilo.

PC laptop buying guide—back to school edition | Ars Technica

To so namreč tovarniško obnovljeni računalniki! Veliko ljudi se pred nakupom sprašuje, kje dobiti nek bolj poceni vendar vseeno zmogljiv in dober računalnik, saj denar je danes tista malce večja težava, zato si tudi vsak ne more privoščiti nekaj čisto novega, ampak se išče kaj rabljenega, obnovljenega, ker je cenovno tudi bolj dostopno. Vendar, ko slišijo ljudje, da je bil nek računalnik ta, ki ga hočejo kupiti obnovljen pa se spet začne po glavi motati veliko vam pomembnih vprašanj, če je ta računalnik vseeno v redu, če bo zmogljiv, glede na to ceno, ki ga je potrebno plačati.

Ampak ta vprašanja vam morem dejati, da so popolnoma odveč! Refurbished računalniki vam edino pomagajo zmanjšati stroške, da si lahko prihranite nekaj denarja, kajti danes že vsi gledamo na to, da prihranimo vsaj nekaj denarja, in verjamem še kako zelo, da je vsak evro pri hiši več kot dobrodošel! Vseeno moram pa povedati, da obnovljen računalnik le ne dobite za kakšnih deset ali dvajset evrov, malce več bo vseeno potrebno odšteti, vendar vseeno ne pa toliko kot pa za novega! Kaj hočete imeti to pa veste samo vi najbolje sami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *