Kje je vaš sedež podjetja?

Ali veste, da ima sedež podjetja več kot le formalno vlogo? Oddaljeni sedež namreč olajša poslovanje tistim kateri delajo na daljavo, predvsem samostojnim podjetnikom in manjšim podjetjem, tudi tistim, ki delajo kar od doma. Podjetje se lahko z oddaljenim sedežem v prestolnici države bistveno približa svojim strankam in poslovnim partnerjem, ki bodo nedvomno zadovoljni, da je podjetje v njihovi relativni bližini, četudi le na papirju.

Biti podjetnik danes je kar težak posel. Vsi mislijo, da ko sis am svoj šef, da imaš toliko prostega časa, da je to kar joj in sama uživancija skozi vse dneve, ampak ni tako. Podjetniki delajo 24/7, še ko spijo njihovi možgani skozi premlevajo in delajo ter razmišljajo kaj še morajo vse urediti in narediti.

Image result for people work at home

In če delamo na primer od doma je super, če nimamo zabeleženega sedeža podjetja pri nas doma, saj se najdejo ljudje, ki nas hoteli najti, kern as bodo potrebovali in bodo hodili kar na dom, čeprav je to malce čudno, ampak določenim se to pač ne zdi čudno priti na dom, kjer ima oseba družino in svoje osebno življenje. Zato je zelo super, če lahko imate sedež podjetja zaveden kje drugje in ne pri vas doma. Že zaradi vase družine je to fajn, če ne že zaradi vas samih, a ni res?

Poznam nekoga, ki je začel imeti svoje podjetje, in seveda ko začneš še ne veš vseh the trikov in si je naredil sedež podjetja kar doma. Ljudje so mu seveda zvonili na njegovem domu, čeprav je bil doma v bloku in meni osebno, če bi prišla nekam v blok ne vem, če bi šla osebi zvoniti, ker se mi že zdi malce logično, da je to neko privat življenje tam in da ne morem posegati v to. Razen, če se prej zmeni po mailu, pokliče in on sam reče, da mu lahko pridete tja ter tja. Drugače na svojo pest pa je meni osebno nekam hoditi malce mimo. Ampak je pa res ogromno primerov ljudi katerim je pa vseeno in ravno zato je ta zadeva s sedežem podjetja, da je drugje fenomenalna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *