Hiša in pol = veselje

S partnerjem sva si gradila hišo in, ko se enkrat popolnoma zgradi, potem pridejo še site finesse, da je hiša potem to to, kar res hočeš imeti. Kot je logično je potrebno v hišo vgraditi še vrata, saj ne bomo pustili hiše kar odprte, haha, potem okna in te drobnarije. Potem se gre dalje stene še barvanje pa tla in, ufff bo še kar nekaj dela. Malo sva razmišljala edino pri izbiri vrat in oken, ker to ko kupuješ moreš gledat, da kupiš te res nekaj dobrega, ne da ti iz veh strani noter piha in ne tesni v redu in da imaš res same težave.

Image result for house

Razmišljala sva kje bi sploh kupila in kakšna okna sploh. Nato sva prišla do zaključka, da bomo v hišo vgradili pvc okno. Sicer, če si laik pri the rečeš ne moreš točno vedeti, ampak sva se malo posvetovala še z drugimi ljudmi kaj si misliijo, najini sorodniki, znanci. Potem sva povprašala tudi majstre, ki se s tem prav ukvarjajo kaj bi oni priporočali in ja, prišli smo do zaključka da bomo dali to v najino hiško.

Image result for pvc okno

Res komaj čakava, da bo hiša popolnoma dokončana in da se lahko vseliva vanjo, prav nestrpna sva že. Najina hiša bo, sama bova svoja gospodarja in res, popolno bo! Sedaj namreč živiva še v bloku in življenje v bloku je prav mučno! Ko ti iz vseh strani določeni tolčejo, pa se derejo pa skoz vrtajo pa v glavnem katastrofa. Ne predstavljam si, da bi morala celo življenje preživeti v bloku kot so nekateri, preprosto ne bi mogla tako živeti, ker je groza od groze. In zato oba komaj čakava, da se preseliva. Določeni ljudje pač so za življenje v bloku, določeni, ki pa imamo radi nek svoj mir pa preprosto nismo za to življenje. Nekateri v bloku pa preprosto rečeno gledajo samo na svojo rit in se sploh ne zavedajo, da ne živijo sami v tem bloku, zato pa delajo karkoli in ob katerikoli uri. Ampak, k obo pa hiška pa bo življenje sama perfekcija, komaj čakam!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *