Jooj, imam dovolj oblačil s seboj ?!

Ko gremo na izlete, krajše ali daljše nima veze, vedno s seboj odnesemo skoraj celo omaro, čeprav na koncu koncev ne oblečemo niti pol od pol kaj imamo s seboj v potovalki, ampak vedno si sami pri sebi rečemo, to bom nujno potreboval/-a, pa to pa tisto pa tretje in potem je potovalka tako polna, da se več ne da zapreti. Vem, ko gremo mi na morje za en teden, ali pa samo na izlet za dve noči, za vikend nekam, vzamem s seboj enako količino stvari, kar ni logično.

Image result for woman with traveler

Ampak vsaj ženske smo po večini takšne. Vendar ne me narobe razumeti, da smo vedno ženske takšne, poznam tudi nekaj moških, ki pa so celo še hujši od mene, tako da jaz osebno sem še kar na dobri poti, ni takšne velike sile kot pa tisti moški. Vendar veste kako je, ko pa greste nekam in da slučajno pustite določeno stvar doma, potem pa boste ravno tisto nujno potrebovali na morju recimo, zato pač takšni smo ljudje, raje vzamemo več kot pa premalo.

Hja, poglejmo to še iz druge plati. Kaj če slučajno pride do kakšnega slučaja, da ne bomo mogli iti pravočasno domov in bomo morali tam ostali še dva tedna, ker bomo morda nevihte tako močne, da ne bomo mogli iti domov in seveda, s seboj bomo imeli dovolj prtljage, da nam ne bo potrebno skrbeti za oblačila, hahaha.

Vedno sta dve plati, dve zgodbi, ali pa celo več zakaj delamo določeno stvar tako kot jo pač delamo. Nikoli nič ne delamo za nek nesmisel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *