Lelo

Le kaj je lelo, hmm ste že slišali za to? Še ne? No, naj na kratko obrazložim. Lelo je znamka, ki ponuja marsikaj, od vibratorjev, do kondomov, peresnih žgečkal, usnjenih bičev, lisic, vaginalnih kroglic in tako naprej, še bi lahko naštevali. Odvisno od tega kaj vas pri tej znamki zanima je pač to kar hočete imeti.

Če vas zanimajo samo vaginalne kroglice, se osredotočite le na njih, si jih kupite ter sprobate in vidite, če je res to to kar si želite imeti, da lahko vsake toliko čaka ko se vam kaj »zalušta« da jih uporabite. Če želite vibrator je spet enaka finta, treba si ga je kupiti, da se sproba in potem lahko edino rečete, če je to za vas ali ni. Nikoli ne moremo za nobeno stvar reči, da to pa definitivno ni za nas, ker lahko še sami sebe presenetite.

Image result for lelo and couple

To je enako če rečeš, eh ti večji avtomobili, kakšni džipi pa niso za mene ali kakroli večjega. Ne moreš reči da ni zate dokler ga ne sprobaš peljati in na koncu pa je ljudem vedno všeč tisto za kar stoodstotno trdijo da jim ne bo všeč! Sploh pa saj morate doma si tudi malce popestriti zadeve, če je skozi enako ni več zanimivo in kam pridemo, če se nam doma ne dogaja nič zanimivega?

Image result for lelo and couple

V neko monotonost iz katere nato res težko pridemo, ker se niti več ne znamo spraviti in ne vemo kako bi lahko kaj sploh spremenili, ker smo že toliko časa v enainistem krogu, kateri se nikamor ne premika in ni nobenih sprememb in nič od nič. Sami morate narediti na sebi spremembo in v partnerskem odnosu in se bo vse ostalo pošlihtalo bi rekli na vasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *