Moški in obdarovanje

Moj zelo dober prijatelj je svoji punci kupoval darilo. Ampak moški kot moški vedno rečejo, joooj pa ne vem kaj bi ji kupil, daj pomagaj mi, imaš kakšno idejo, kaj bi ji lahko dobrega nabavil?! In potem seveda dobre prijateljice pomagajo prijateljem iz zagat. Nazadnje mi je rekel, pa joj nimam blage veze, niti malo mi nič ne pade na pamet, in rečem, pa kako nimaš idej, če za žensko je mnogo lažje kupovati kot za moške, imaš od nakita, do oblačil, do parfumov, vsega in svašta imaš za ženske, veliko ponudbo, ampak ne, on vseeno ne ve.

man-giving-a-gift-to-a-woman | BerwickPharmacy knowledge & expertise

In sem mu dala idejo, ker vem, da sem tudi sama iskala po spletu spalne srajčke in sem rekla pa idi na spletno stran Laloka in ji tam poišči eno seksi spalno srajčko in boš še ti imel nekaj od tega, ker jo boš lahko gledal v tem vsako večer! Pa mi nazaj odgovori, pa ja, imaš prav, kako se tega nisem sam spomnil! In ja, sedaj pa mi recite moški, da ni to top ideja? Včasih pač moreš samo malce pomisliti, in moški, ko nam kaj kupite je velikokrat tako, da če dobro kupite lahko imate tudi vi kaj od tega ne samo ženske, samo kot sem rekla, dobro morate premisliti in dobro kupiti pa je, če slabo kupite ste si sami krivi. In seveda, ko je prijatelj dal punci darilo ji je bilo zeloooo všeč, saj kako ji pa ne bi bilo, če je to res unikat darilo, katero lahko vsako večer nosiš in imata oba nekaj od tega.

Pa plus tega na tej strani zraven nekih seksi oblek najdeš še kakšne druge pripomočke za intimne igrice in je večer lahko poseben, zraven še šampanjček, jagode, cupcake in je tako kot bi gledali film, romantika na višku. Vsaki ženski je to res romantika na višku, samo moški malce se morate kdaj kaj spomniti, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *