Odkup vozil

Odkup vozil. Ste že imeli kdaj opravka s tema dvema besedama? Jaz sem že imel opravka s tem pred kakšnim letom dni nazaj. Avto mi namreč ni več služil tako kot bi moral, zato sem se odločil za odkup vozil. Ljudje so izvedeli, da prodajam avto, dobil sem kar nekaj klicev, in se na koncu odločil kateremu bo moj avto prišel v roke. Avto mi je služil zelo dolgo, z njim sem prevažal veliko, tudi s prikolico razne stvari za doma, če smo kaj zidali in podobno.

A vendar počasi je začel pešati in sem se odločil za to pot. Tista oseba, katera ga ima sedaj lahko, da se še vozi z njim lahko pa da tudi ne in ga je hotel imeti samo zaradi delov, to ne vem se niti nisem poglabljal v to zadevo. Vendar moram pa reči, da se je zelo težko »posloviti« od svojega avtomobila, katerega si tako dolgo imel, kajti navadiš se nanj in je potem tako kot, da bi z njim odšel delček tebe.

download

Vendar tako je to, to je samo avto in življenje gre naprej. Sedaj imam novega, ki dela brezhibno in upam, da bo tako še dolgo časa. Važno je samo, da avto pelje tako kot mora in da ni težav z njim, in dokler dela brezhibno tako dolgo bom tudi zadovoljen z njim in ga hvalil naokrog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *