Tonerji za HP

Barva za printerje zelo hitro gre, če zelo veliko printamo. Sam imam HP printer, in tudi kar veliko barve porabim, tako da pri meni kar zelo gredo tonerji za hp. Ker še trenutno študiram in se mi zapiskov ne da pisati na roko, ker sem bolj lene narave jih iz spletne učilnice kar sprintam ali pa kar kakšno celo knjigo, in še ker je študijskega gradiva ogromno tudi barva in papir gresta hitro.

To je zelo uporabna zadeva, saj če je že šla tehnologija tako zelo naprej, zakaj bi potem še pisali na roko in se mučili, če pa lahko gremo po lepši poti in manj naporni. Že tudi, ko se učim je lažje brati sprintano pisavo, ki je lepo berljiva, kot pa da se še mučim s tem, da berem svojo grdo pisavo, ki je res mučljiva. Plus vsega tega, pa na fakultetah obstaja veliko profesorjev, ki iz knjige samo berejo, zakaj bi torej moral tam sedeti in si delati zapiske, če pa si lahko knjigo doma sprintam ali pa sposodim v knjižnici, in namesto da tam sedim dve uri in pol naredim nekaj mnogo bolj koristnega.

Hp_12A_compatible_toner_cartridge

No res je, da vsak ima svoje mišljenje kako se ukvarjajo s faksom, koliko časa mu namenijo in tako naprej, vendar sam dobro vem kam se mi splača hoditi in kam ne, in svoj čas raje bolj koristno izkoristim, kot pa da sedim tam v prazno. Zatorej je življenje lepo in preprosto, če si ga znaš lepo uskladiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *