Zdrava prehrana -> top počutje

Dneno na meniju od jutra do večera samo zdrava prehrana, vam to uspe ali se tudi kdaj čez dan pregrešite? Težko je časih kajne? Sploh, če smo kje na poti, kjer nimaš naokoli nobene pametne trgovine, nič kjer bi si lahko kupil nekaj zdravega. Spet druga pesem pa je, če si naredimo kot nek „urnik“, imamo blizu sebe od trgovine, ali restavracije kjer nam je omogočeno, da pojemo ali za malico, ali kosilo, morda večerjo nekaj kar je našemu telesu en plusek.

Rezultat iskanja slik za happy people eat

Najlepše pa je, ko smo lahko doma, sploh med vikendi, gremo na računalnik, vpišemo v spletni brskalnik recepti in že najdemo nekaj res dobrega. Najbolj zanimivo je pa tole, da imamo večkrat doma polne hladnilnike, ni tako? Ga odpremo, ko smo lačni, pogledamo vanj in ne vemo kaj bi kupili, nič ne najdemo da bi naredili nekaj posebnega. Potem pa gremo recimo gledati med recepti, ki ali jih imamo napisane kje ali jih poiščemo na spletu in vidimo da lahko naredimo nekaj čisto xy kar pa še nikoli sploh jedli nismo in smo to čisto vedno imeli doma pa nismo vedeli, da lahko kaj takšnega sploh skupaj paše. Se vidi, da določeni nismo neki kuharji, da bi „kr neki“ skupaj spocali, ampak ko se pa potrudimo in delamo po receptu pa vse uspe.

Rezultat iskanja slik za zdrava prehrana

Po mojem mnenju je glavni namen zdrave prehrane ravno to, da se dobro počutimo. Se vam je kdaj zgodilo, da ko ste recimo jedli čokolado, nekaj iz pekarne, beli kruh, da ste bili skoz utrujeni? Je odgovor da? Potem vas te jedi utrujajo. Če bi pa recimo jedli polnozrnat kruh s semeni, avokado, jajce ipd. pa bi bil ravno nasproten učinek, torej dobro počutje. To pa govorim zato, ker je pri meni bilo točno tako, kako hitro sem spremenila prehrano se je spremenilo moje počutje, plus tega vam priporočam in je super, če ne pijete sladkanih pijač ter pijač z mehurčki, saj je v teh pijačah sam sladkor, ter veliko vode, to je res super nasvet, saj na meni in mojih prijateljih res odlično deluje. Če pa ne verjamete pa preizkusite in videli boste, da bo sprememba res TOP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *