Že imaš svojo?

Vsi imamo svoje finte in svoje želje, stvari, ki nam padejo v oči in so nam res top in jih nikakor za noben denar ne damo iz rok. Pomembno je, da imamo stvari, ki so nam drage, da nismo samo ljudje, ki jih nič ne zanima, jim nič ni všeč in tako naprej. Recimo, nekomu je lahko všeč izjemna pametna zapestnica pa čeprav ni nič kaj posebnega, nekomu lahko nekaj pomeni. Mogoče jo je dobil za rojstni dan, mogoče si jo je oseba sama kupila, mogoče pa nekaj čisto xy in ima nek pomen, lahko manjši lahko večji. Spet komu drugemu so pa všeč večje stvari, na primer avto, in je obseden z njim in ga za nobeno ceno ne bi dal. Vendar moramo pa vedeti, da se moramo naučiti ceniti majhne stvari.

Rezultat iskanja slik za happy people

Mene na primer so vedno učili tega in sama nisem materialistka, dobro vem da bi mi lahko ljudje marsikaj ponudili v zameno, da bi nekaj naredila, ampak ne bom, ker imam karakter in kar rečem da bom naredila tako tudi bo. Všeč mi je da nisem materialistka kot nekateri. Pomislimo, da nekateri si pa ne morejo privoščiti pametne zapestnice, kaj šele kaj druga!

Zelo dobro se spomnim, ko sem bila enkrat v trgovini in je oče kupil otroku eno igračko, bila sta ravno na blagajni, ko sem ju videla in dragi ljudje, jaz sem se tam na blagajni skoraj zjokala, ker se je v otrokovih očeh in njegovem odzivu na to čisto navadno igračko narisal tako lep nasmeh in sreča, da je to nekaj nepopisnega! Takšnemu otroku, ki nima ničesar in nato dobi samo zapestnico pa bo izjemno srečen, ker zna ceniti najmanjšo malenkost. Upam, da ima vsak svojo pametno zapestnico, da bomo znali gledati na čas in da bomo cenili vsako sekundo v našem življenju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *