ALU okna

Ste že kdaj razmišljali, da bi si kupili alu okna? Ali jih že celo imate? Če se odločate za tovrstna okna ali jih že imate potem ste si dobro izbrali svoja okna, saj jih zaznamuje izjemna stabilnost in varnost, hkrati pa so zelo enostavna za vzdrževanje, nudijo odlično odpornost na zunanje vplive in mehanske poškodbe. Kaj mislite so to dobra priporočila, da se odločite za nakup le tega?

slika1_58

AJM predstavitev na sejmu

Jaz mislim da ja, saj po opisu sodeč izgleda, da so to zelo trpežna in varna okna hkrati. Sam sem doma ob železnici in cesti hkrati in nekaj časa na začetku sem kar potreboval čas, da sem se navadil vsega tega hrupa iz ene in druge strani. Sprva sem mislil, da se tega nikakor ne bom mogel navaditi, vendar sedaj, ko pa že veliko let živim takole sem se popolnoma navadil. Sedaj nedolgo nazaj so pa nam tudi zamenjali okna, ker so bila naša stara dotrajana, in sedaj se skoraj nič več ne sliši.

AJM1362757867

Ko sem videl kakšna razlika je, sem si mislil takole sam pri sebi, zakaj si nisem šel prej menjati oken že, ker potem bi se lažje privajal na ves ta hrup. Ampak sedaj si mislim samo še kako je to za mano, da je to dobro da sem se navadil na to, ker sedaj mi nikamor ne bo problem iti, če grem na primer na počitnice in bo tam še večji hrup, vendar videl pa sem kakšne spremembe lahko prinesejo nova dobra okna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *