Kako izbrati pravi hladilnik?

Se odločate za nov hladilnik, pa ste zmedeni ob poplavi vseh znamk in različic? Če je tako, vam svetujemo, da pred nakupom dobro premislite kaj želite od novega hladilnika in katere lastnosti so vam pri le-tem najbolj pomembne. V pomoč pri izbiri naj vam bodo naslednje smernice.

Kakšen hladilnik potrebujete?
Najprej se vprašajte ali želite samo hladilnik ali kombinirani hladilnik (hladilnik z zamrzovalnikom). V kolikor imate na voljo dovolj prostora, to niti ni tako pomembno, saj si lahko privoščite posebej hladilnik in posebej zamrzovalnik, v kolikor pa želite prostor čim bolj izkoristiti, je za vas prava izbira kombiniran hladilnik.

Kako želite postaviti svoj aparat?
Nadalje razmislite kako želite postaviti svoj aparat. Prosta postavitev, vgradnja ali vgradnja pod pult? Pri Mieleju lahko izbirate. Če želite hladilni aparat integrirati v dizajn svoje kuhinje, je vgradni aparat prava izbira za vas. Opremljen je lahko s sprednjo stranico vašega kuhinjskega pohištva ali z Mielejevo stranico iz plemenitega jekla. Tako se popolnoma zlije z dizajnom vaše kuhinje. Manjši hladilnik lahko vgradite tudi pod pult, lahko pa se odločite tudi za prostostoječi hladilnik – v vsakem primeru bo poskrbljeno za največje udobje in popolno skladnost dizajna v vaši kuhinji.

Hladilni aparati Miele pa ne prepričajo le s svojo raznolikostjo velikosti, kakovostjo in vrhunskim dizajnom, ampak tudi z izjemno prilagodljivostjo. Po želji lahko na primer postavite dva hladilnika enega poleg drugega ali se odločite za klasično kombinacijo hladilnika in zamrzovalne omare v postavitvi »side-by-side«.

Rezultat iskanja slik za hladilniki miele

Kateri sistem svežine želite?
Sveža živila so osnova zdrave prehrane. Poleg kakovosti živil ob nakupu je torej pomembno tudi pravilno shranjevanje. To odloča, kako sveže, okusno in zdravo je živilo, ki ga pripravljate. Rešitev so kombinirani hladilniki Miele, pri katerih temperaturno območje med 0 °C in +3 °C in nastavljiva zračna vlažnost nudita idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost živil, ki so shranjena v predalu. Tako sadje, zelenjava, meso, ribe in številni mlečni izdelki ostanejo sveži do trikrat dlje.

Kateri sistem zamrzovanja si želite?
Za dolgotrajno shranjevanje in ohranjanje zalog živil je metoda zamrzovanja najboljša izbira. Tako se vitalne snovi in okusi dlje časa ohranijo, po potrebi pa so živila vedno hitro pri roki. In s sodobno zamrzovalno tehniko imate v hladilnih aparatih Miele nizke temperature zanesljivo in udobno pod nadzorom. Hlajenje s sistemom NoFrost in s kroženjem zraka namreč enakomerno porazdeli hladen, suh zrak, zato se v notranjosti aparata ne kopičijo ledene obloge. Poleg tega površina zamrznjenih živil ne zaledeni in predale lahko vedno zlahka odprete in zaprete, ne da bi vas pri tem oviral sloj ledu.

Kakšno energijsko učinkovitost želite?
Mielejevi hladilni aparati dosegajo najboljše vrednosti energijske učinkovitosti. Učinkovit hladilni krogotok in sodobni izolacijski materiali omogočajo tudi najboljše razrede energijske učinkovitosti A++ in A+++ pri veliki zmogljivosti in fleksibilnosti, ki ste je vajeni. S tem prihranite denar in varujete naravne vire – vsak dan skozi vse leto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *