UČINKOVITO SESANJE ZA PROSTE NEDELJSKE POPOLDNEVE

Ali si tudi vi želite svoje vikende preživljati v miru s svojo družino, se posvečati svojim hobijem ali zanimanjem, opraviti vse tiste drobne malenkosti, za katere vam je med tednom zmanjkalo časa, ali pa preprosto nadoknaditi nekaj dela, ki se vam je nabralo v službi? Verjamemo – niste edini. Pa vendar vas vsak vikend znova zgrabi obup ob pogledu na svoje domovanje, ki je potrebno temeljitega čiščenja. Preproge so umazane, pod kavč raje sploh ne bi pogledali, in prah se vedno znova vztrajno nalaga na vse površine v vašem domu. Kako uživati svoj prosti čas, ko pa se zdi, da gospodinjskim opravilom ni nikdar konca?
Pa vendar se da proces čiščenja optimizirati. Obstaja nekaj preprostih trikov, ki vam bodo olajšali proces generalnega čiščenja hiše. Delitev dela, dobra organizacija in dobra glasba ob pospravljanju vedno pomagajo – vendar prava skrivnost tiči tudi v tehniki. Če želite svojo hišo očistiti in pospraviti hitro, potrebujete najboljše pripomočke. Dober sesalec je dandanes zlata vreden, saj vam bo prihranil veliko časa. Pomembno je predvsem, da ima veliko sesalno moč, da je lahek in okreten in da ima dovolj dolgo žico oz. je brezžičen. Philipsovi strokovnjaki so z mislijo na vse te praktične probleme in težavice razvili svoj najnaprednejši sesalec z vrečko, FC8956/09 Performer Ultimate.


Sesalec

DIGITALNI ZASLON ZA PREPROSTO NADZOROVANJE NASTAVITEV SESALNIKA
Pregledni zaslon vam bo med čiščenjem posredoval vse informacije, ki zadevajo delovanje sesalnika: 4 nastavitve čiščenja, indikator napolnjenosti vrečke ter indikator samodejnega vklopa in izklopa.

ODKRIJTE VES PRAH S TriActive LED TEHNOLOGIJO
Tehnologija TriActive LED z nastavkom za globoko čiščenje vam bo ob pomoči talne svetilke pomagala odkriti še tako neznatne in skrite delce nečistoč in prahu. Nastavek brez krtače je unikaten zaradi inovativne strukture z gumijaste loputo, ki je bila zasnovana z namenom preprečevanja nabiranja dlake in las. Njegova ploščata oblika mu omogoča plosko ležanje na tleh, zaradi česar boste z njim lahko z njim med čiščenjem dosegli več težje dostopnih mest.

POSEBEN NASTAVEK ZA UČINKOVITO ČIŠČENJE PREPROG
Nastavek CarpetClean je idealen posebej za globinsko čiščenje mehkih površin in se bo učinkovito spopadel tudi z najbolj zamazanimi in košatimi preprogami. Sesalci Performer Ultimate imajo prav tako tudi dva vgrajena nastavka za čiščenje na težje dostopnih mestih, in sicer ozki nastavek, za odstranjevanje umazanije iz različnih rež (odličen za čiščenje ob robovih), in nastavek za oblazinjeno pohištvo; ta ima majhno, plosko glavo, po drugi strani pa veliko močjo sesanja. Zato je odličen za površine iz tkanin, npr. za čiščenje zofe ali kavča.
V ročaj je vgrajen tudi poseben ergonomsko zasnovan daljinski upravljalnik, s katerim lahko preprosto prestavljate med različnimi nastavitvami moči, ne da bi vam bilo treba segati do glavne enote. Obenem je v ročaj vgrajena tudi krtača s ščetko za čiščenje, ki je posebej zasnovana z mislijo na odstranjevanje umazanije s pohištva in drugih ravnih ali pa tekstilnih površin.


Sesalnik

AVTOMATSKI VKLOP IN IZKOP OMOGOČATA BREZSKRBNO UPORABO
Sesalec se ponaša tudi s funkcijo samodejnega vklopa in izklopa, kadar ga ne uporabljate.

ZDRAVJU IN OKOLJU PRIJAZEN
Sesalec se odlikuje tudi z varčno energijsko uporabo – po standardih Evropske komisije spada v razred AAAA, kar 30 % pa ga je sestavljenega iz recikliranih plastičnih materialov. To pomeni, da je dosegel najvišjo oceno v štirih kategorijah: za energijsko učinkovitost, učinkovitost čiščenja preprog, učinkovitost čiščenja trdih tal in izpust prahu. Sesalci FC8956/09 so stoprocentno izdelani v Evropi pod Philipsovimi visokimi standardi kakovosti.
Poleg tega je Fundacija za raziskovanje alergij European Centre for Allergy Research Foundation sesalnik potrdila kot protialergijski, saj iz izpustnega zraka odstrani kar do 99,95 % alergenov iz mačje in pasje dlake, pršic in cvetnega prahu za domače okolje brez alergenov. Obenem posebna s-bag vrečka z dolgo življenjsko dobo zajame izjemno droben prag in tako omogoča temeljito čiščenje vseh površin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *