Urejena ženska je TOP ženska!

Ženske vedno gledamo, da smo lepe, sexy za naše drage, boljše polovice, oziroma, če ste samske pa se najverjetneje rihtate za fante, moške, kateri so vam v tistem trenutku všeč, kajne? In tudi prav je tako! Ženske smo ustvarjene zato, da smo lepe, se lišpamo, urejamo in vse po vrsti. Priznam, sama sem bolj lene narave in se mi ne da vsak dan lišpati, ker preprosto mi ni, ampak ko pa sem urejena pa sem si bolj všeč, ker sem preprosto bolj seksi si in imam večjo motivacijo, bolj sem samozavestna ipd. Vendar, kaj ko se je težko vsak dan res urediti! Pa da ne govorim, da je potrebno še zraven make-upa in oblačil, obutve še razmišljati tudi o kakšnih modnih dodatkih, kot so zapestnice, uhančki, verižice, prstani, ročne ure in podobne reči.

Rezultat iskanja slik za women with watch geneva

Tako je, vse to potem naredi na ženski še en dodaten boom. Iskreno povedano ne vem kako enim ženskam uspe biti vsak dan urejena, res tisto v nulo, vse popolno, kajti meni ne uspe. Sploh zjutraj, ko se ti mudi v službo, ravno dve uri prej se mi ne da vstajati, da bi se lahko uredila in pač hitim. Res vsa čast ženskam, ki jim vse to uspe, da so perfektne. In recimo za modni dodatek vam lahko rečem, da tukaj imajo zelo lepe ročne ure, vredno je iti pogledati in si kakšno kupiti, ker ura res doda zelo velik plusek vašemu outfitu.

Nazadnje sem si na tej strani kupila eno zlato uro. Tako po sliki mi je bila všeč, ampak ni mi pa bila tisto kot da je resnično najboljša. Vendar, ko sem dobila domov uro, si jo dala na zapestje in mi je bila najlepša v trenutku! Kajti, ko ti vidiš uro, ti ni nekaj, pač kul ti je, ampak ko pa daš na zapestje pa naredi to svoj čar.

Rezultat iskanja slik za women with watch geneva gold

Seveda, če najdeš neko uro katera pa bo idelano pasala na tvojo roko potem si zmagala! Kajti ja, saj nam pašejo vse ure kaj si damo na roko, ampak nekatere pa so kot ustvarjene samo za določeno zapestje in jim mnogo bolj paše! In ta zlata, ko sem si jo kupila je bila vredna nakupa, nikoli več ne smem gledati samo po slikah, ampak samo kupiti, ker ko imaš občutek da je ura za nekaj samo ni pa ne vem kaj, ravno takrat bo ura najboljša! Vsaj pri meni je tako. In zatorej drage damice, bodite urejene, bodite „in“, saj urejena ženska je top ženska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *